Pálinka: Édes mandula-mazsola és barack-édes mandula keveréke!!Aki kostolta az nagyon dicsérte a pikáns izkavalkádot.. (kép)

Szeretettel köszöntelek a Pálinka Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 637 fő
  • Képek - 88 db
  • Videók - 15 db
  • Blogbejegyzések - 65 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 6 db

Üdvözlettel,

Pálinka Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Pálinka Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 637 fő
  • Képek - 88 db
  • Videók - 15 db
  • Blogbejegyzések - 65 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 6 db

Üdvözlettel,

Pálinka Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Pálinka Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 637 fő
  • Képek - 88 db
  • Videók - 15 db
  • Blogbejegyzések - 65 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 6 db

Üdvözlettel,

Pálinka Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Pálinka Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 637 fő
  • Képek - 88 db
  • Videók - 15 db
  • Blogbejegyzések - 65 db
  • Fórumtémák - 11 db
  • Linkek - 6 db

Üdvözlettel,

Pálinka Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Édes mandula-mazsola és barack-édes mandula keveréke!!Aki kostolta az nagyon dicsérte a pikáns izkavalkádot..

Látta 3001 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Répászky László üzente 13 éve

".....Miklós napkor szoktam leszűrni,a pálinkás gyümölcs meg megy a következő évi cefrébe,...." Csak ötletként, mert azok a szép,egészséges, válogatott gyümölcsök, amik sokat áztak a pálinkában, kár a cefrébe tenni, mert a cefrén az nem sokat javít, de a gyümölcsökön rettenetesen sokat ront! Ezeket az alkohollal átitatódott gyümölcsöket felkockázva, borral vagy pálinkával felöntve, egy befőttes üvegben tárolva még lehetne hasznosítani a forralt borok szezonjában, bólé készítéskor, gyümölcs leves és egyéb finomságok esetén is.
Természetesen mindezeket csak játszásiból!
Ere a linkre kattintva még olvasni lehet hasonló dolgokról, amit mostanában írkálok, gyűjtögetek. http://oldboyrepa.blogspot.com/
Ha oda tévedsz, akkor ajánld ismerőseidnek is.

Válasz

Szép Lászlóné üzente 13 éve

Köszönöm a kimerítő tájékoztatást.Én is már régóta készítem,de csak friss gyümölcsből.....eddig.6 hónapig szoktam "áztatni"és a férjem a meós.Én 35 literes üvegedényben csinálom,általában körtét/vilmost/és barackot/őszit/,idén kajszi barack ázik,mert nem volt kedvem lekvárt főzni belőle.Miklós napkor szoktam leszűrni,a pálinkás gyümölcs meg megy a következő évi cefrébe,szerintem az a gyümölcs már életveszélyes.
Különben örülök,hogy ilyen jó kis helyre kerültem...véletlenül-készakarva.
Márta

Válasz

Répászky László üzente 13 éve

Az ágyas pálinkáknál már nem érlelésről van szó, inkább áztatásnak nevezem szívesebben. Minél több ideig ázik az aszalt gyümölcs a pálinkába, annál inkább átveszi a gyümölcs aromáját az ital. Én már másnap, mondjuk 12 óra elteltével már folyamatos minőség ellenőrzést szoktam végezni. Amikor elfogyott a minta, akkor újra és újra felöntöm mindaddig még adja az ízeket. Persze közben a gyümölcsöt is eszegetem és amennyit megettem, annyi frissel vissza pótolom.

Kettő nagyon nagyon fontos dologra kell csak ügyelni!

-soha nem szabad, hogy elfogyjon a pálinka
-soha nem szabad megfeledkezni az állandó minőség ellenőrzésről

Viccet félre téve. Az aszalt gyümölcsből elég hamar kioldódik az aroma, ezért egy két órán belül már mutatja az ízét zamatát. A színe is igen hamar megjelenik az oldatban.

Sok sikert a laboratóriumi kísérleti kutató munkákhoz!

Válasz

Szép Lászlóné üzente 13 éve

meddig kell érlelni???????????

Válasz

Farkas Éva üzente 14 éve

jól néznek ki

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu