Szeretettel köszöntelek a Pálinka Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pálinka Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pálinka Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pálinka Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pálinka Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pálinka Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Pálinka Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Pálinka Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát [Törölt felhasználó] indította 15 éve
Jó helyre keveredtem! Itt lehet inniAz kapott meg,hogy a pálinka női szemmel meg lehet tudni milyen hatással van.
Jó jó finom a lálinka, egészséges,de mit lehet még tenni vele, vagy mit kell tenni?
Mert hazahozzák a körtéből és szilvából -nem összekeverve- készült pálinkámat, müanyag kannában.Aztán ott "érlelődik",
el osztogatom, ajándékozom.
Hogy kell aztán kezelni? Maradjon örökösen a müanyag kannában?Mert azért azt mindet, nem tudom meginni.
Külömben is, csak akkor iszom,ha ritkán eszembe jut.
Hogy mit is akarok ezzel a bevezetővel?
Hát hogy még mire jó a pálinka?
Elárulnátok?
Hozzászólások eddig: 1
Vinkovics Gáborné Emilia üzente 15 éve
Kedves Imre!
először is át tenném palackokba mert a müanyag szerintem nem a leg megfelelőbb a tárolására. utánna semmit sem kell vele csinálni mert a jó pálinka hosszú évekig eláll csak az izek érnek még finomabb lesz . lehet probálkozni ugynevezett ágyaspálinkával. A palack aljára aszalt gyümölcsdarabokat /mazsola aszaltszilva barack/ lehet tenni a pálinkába kioldodnak az aromák és izesiti szinesiti azt,.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás